arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom we straling wel serieus moeten nemen
23 maart 2020 

Waarom we straling wel serieus moeten nemen

Ik ski elk jaar met mijn grote vriend uit de Verenigde Staten. Zijn bedrijf is vorig jaar over genomen door een wereldwijd groot Telecom bedrijf, waar hij nu CEO van is. Waarom is dit interessant? Hij vertelde mij dat ze 7/8 miljard hebben geïnvesteerd in het 5G netwerk. Dus ik dacht; ‘aaah mooie gelegenheid om eens meer te weten te komen van iemand die er met zijn neus bovenop zit’..

Dus ik vroeg hem wat ze doen met alle waarschuwingen voor de volksgezondheid van dokters en wetenschappers, maar ook de wereldwijde protesten die momenteel gaande zijn. ‘Helemaal niks, het is geen eens een topic binnen het bedrijf’..

Maar of ze dan wel op de hoogte zijn van de risico’s? ‘Ja natuurlijk, maar moet je je voorstellen dat je zoveel miljarden investeert.. dan is het niet te stoppen’..

Zijn dochters mogen de telefoon niet rond de (geslachts)organen houden, tenzij in vliegmodus. Hij vertelde; ‘Jaa je krijgt als vrouw een beperkt aantal eicellen en daar moet je het mee doen’. Ook mogen ze geen bluetooth headphones gebruiken, omdat de impact op je hersenen groot is.

Ook bellen ze alleen met oordopjes en niet met de telefoon tegen het hoofd.

Toen zei ik van; ‘Jaa veel gemeentes en mensen vragen de overheid voor uitstel en willen eerst bewijs dat het veilig is. ‘Is er niet, er is geen bewijs dat het veilig is.. bovendien verdient de overheid er ook miljarden aan’..

‘Het is een geweldig verdienmodel, het bedrijf weet eigenlijk niet waar ze met het geld heen moeten. Of jij nou 10 minuten of 100.000 minuten belt, het kost niks meer of minder. Het netwerk staat al, dus we hebben geen kosten meer. Pas als je met klantenservice belt, kost het ons wat geld’..

Daarnaast zijn ze aan het overleggen of ze de elektrische bedrijfsauto’s weer gaan inruilen voor brandstof auto’s. Ze merken dat het zitten op een grote batterij ook impact heeft op de gezondheid van de werknemers.

Al met al een grote bevestiging van wat ik al wist, maar des te meer reden om EMF straling serieus te nemen. Het wordt inmiddels gelinkt aan zoveel aandoeningen zoals kanker, DNA beschadiging, vermoeidheid, hoofdpijn, drastische achteruitgang van sperma kwaliteit, depressie, insomnia, brainfog en vele andere klachten.

Over de schrijver
Ik was altijd al nieuwsgierig naar de potentie van het lichaam en geest. Hoe meer zelf onderzoek ik deed, hoe vaker ik dacht; 'wow, had ik dit maar eerder geweten en waarom heb ik dit niet op school geleerd?' Allerlei dingen die mijn lichaam, geest en leven beter, aangenamer en leuker maken. Daarnaast gaf het me zoveel meer controle over de uitkomst van mijn leven. We zijn zo geneigd om te denken dat 'het nou eenmaal zo is', maar ten eerste weten we niet wat we niet weten en ten tweede blijkt dat wat 'wij' normaal en de waarheid vinden, heel vaak niet normaal of waar is. Alle kennis, ideeën en methodes die wij op dit platform delen waren er altijd al, maar wat in het reguliere onderwijs in de schaduw staat, daar willen wij licht op schijnen. Zodat meer mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en een gezonder, gelukkiger en leuker leven kunnen hebben. Ik blijf nieuwe dingen testen en hoop dat je er wat aan hebt!
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies!