arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom je zo snel grijs wordt
23 maart 2020 

Waarom je zo snel grijs wordt

Heb je wel eens iemand heel snel, of jong, grijs zien worden? Dat is een onderwerp in het persoonlijke gen optimalisatie module. Dit komt namelijk door waterstofperoxide. In tijden van stress maak je veel dopamine en adrenaline aan. Om dit af te breken maak je waterstofperoxide aan. En dit moet weer worden afgevoerd door glutathion. Glutathion is je nummer 1 detox vriend.

Als de stress voortduurt ga je meestal op zoek naar snelle koolhydraten. Producten hoog in suiker. Deze producten putten je glutation nog meer uit. Uiteindelijk zit je in een vicieuze cirkel. De overdaad aan waterstofperoxide steelt je melanine. Je steelt dus het pigment van je haar en huid. Vervolgens kun je heel snel grijs worden.

Glutathion is essentieel voor het afvoeren van gifstoffen, pesticiden, bacteriën, parasieten, virussen: kuchkuch corona kuchkuch. Een tekort aan glutathion maakt je dus super kwetsbaar.

Naast stress wordt dit gen bijna bij iedereen flink op de proef gesteld door de hoge blootstelling aan chemicaliën in woon- en werkomgeving, toxines, zware metalen en plastic.

Bovenstaande zorgt er eigenlijk altijd voor dat je last krijgt van overgewicht en vermoeidheid. Naast veel meer klachten door hoge ontstekingswaarden, hoge bloeddruk en het overgewicht, verhoogt het je kans op kanker enorm.

Met de huidige epigenetica groep hebben we de te nemen stappen doorgenomen. Wederom is de oplossing voor het optimaliseren van dit gen eenvoudig, maar moet je het wel langzaamaan integreren in je dagelijks leven. Daarom is ons programma ook 100 dagen. Elke dag een klein stapje naar optimalisatie.

Wil je ook graag je genen optimaliseren? En daarmee je gezondheid, energie, gewicht, vitaliteit etc.? Maandag 16 Maart starten we met een nieuwe groep. Stuur me een PB voor meer informatie.

Over de schrijver
Ik was altijd al nieuwsgierig naar de potentie van het lichaam en geest. Hoe meer zelf onderzoek ik deed, hoe vaker ik dacht; 'wow, had ik dit maar eerder geweten en waarom heb ik dit niet op school geleerd?' Allerlei dingen die mijn lichaam, geest en leven beter, aangenamer en leuker maken. Daarnaast gaf het me zoveel meer controle over de uitkomst van mijn leven. We zijn zo geneigd om te denken dat 'het nou eenmaal zo is', maar ten eerste weten we niet wat we niet weten en ten tweede blijkt dat wat 'wij' normaal en de waarheid vinden, heel vaak niet normaal of waar is. Alle kennis, ideeën en methodes die wij op dit platform delen waren er altijd al, maar wat in het reguliere onderwijs in de schaduw staat, daar willen wij licht op schijnen. Zodat meer mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en een gezonder, gelukkiger en leuker leven kunnen hebben. Ik blijf nieuwe dingen testen en hoop dat je er wat aan hebt!
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies!