arrow_drop_up arrow_drop_down

Who We Are

We are Guides in the field of human optimization

Onze Missie

Het creëren van een wellness community door het herdefiniëren van het 'normaal' en het ontdekken, ervaren en verzetten van de menselijke mogelijkheden.

Over Ons

Ik was altijd al nieuwsgierig naar de potentie van het lichaam en geest. Hoe meer zelf onderzoek ik deed, hoe vaker ik dacht; 'wow, had ik dit maar eerder geweten en waarom heb ik dit niet op school geleerd?' Allerlei dingen die mijn lichaam, geest en leven beter, aangenamer en leuker maken.

Daarnaast gaf het me zoveel meer controle over de uitkomst van mijn leven. We zijn zo geneigd om te denken dat 'het nou eenmaal zo is', maar ten eerste weten we niet wat we niet weten en ten tweede blijkt dat wat 'wij' normaal en de waarheid vinden, heel vaak niet normaal of waar is. 

Alle kennis, ideeën en methodes die wij op dit platform delen waren er altijd al, maar wat in het reguliere onderwijs in de schaduw staat, daar willen wij  licht op schijnen. Zodat meer mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en een gezonder, gelukkiger en leuker leven kunnen hebben.

Wij claimen niet de wijsheid in pacht te hebben. Wij lezen, onderzoeken, testen en ervaren het eerst zelf. Deze ervaringen delen onze Guides in het Iki Lab. Absorbeer wat jij nodig hebt, laat gaan wat je niet kan gebruiken en ervaar hetzelf. Deel vervolgens jouw ervaringen met ons en anderen in onze Iki Community! 

Visie

We willen een sociaal netwerk bouwen waar je veilig jouw persoonlijke groei, verhalen, methodes, ervaringen of ideeën kunt delen. Waar je vriendschappen met gelijkgestemden kunt maken en waar je je kunt laten inspireren of begeleiden door één van onze Guides.


Ons ultieme doel is het reguliere onderwijs aanvullen met kennis, methodes en ideeën waarin de persoonlijke ontwikkeling centraal staat met de nadruk op optimale gezondheid, geluk en levenservaring.

De Iki Familie

Jorn 

Oprichter en Epigenetica Guide

Rene

Co-oprichter, bewegings en Epigenetica Guide

Steven

Outdoor, Media en Iki Retreat Guide

Collega 3

Functie

Onze Programma's

EpiGenetica

Krijg de controle over je gezondheid terug dankzij Epigenetica.

Iki Challenge

Korte omschrijving van je product of dienst.

Gen Test

Ontdek welke genen bij jou persoonlijk vuil zijn en hoe je deze kunt optimaliseren.

Jeanette

Wauw Jorn,

' jij bent een jongen met zo ontzettend veel kennis, en deze komt niet alleen uit boeken. Mooi om te zien hoe je veel dingen zelf test en uitprobeert, en deelt met een ieder die het wil horen. Je gaat niet over 1 nacht ijs, maar geniet eerst liever van meerdere ijsbaden. Voor mij ook een ontzettende inspirator. Jouw visie, jouw missie, jouw kennis en jouw kwetsbaarheid triggert mij in positieve zin. Verander de wereld begin bij jezelf jij bent een voorbeeld van walk like you talk. Het zet mij aan tot anders denken en anders doen. Bedankt kerel ga zo door.'

Shoshin 

Shoshin (初心)  - De beginner mindset. 

Craftsman

Craftsman - De ambachtsman.


Jij bent de ambacht

Wij maken gebruik van cookies!