Over IkiGuides

Over Ons

We worden allemaal geboren met een lichaam dat bol staat van hypermoderne technologie. Helaas leren we niet meer hoe we maximaal gebruik kunnen maken van ons adaptieve en zelfhelende vermogen.

Door de extreme zoektocht naar comfort, zekerheid, hygiëne en innovatie worden we alsmaar afhankelijker van externe elementen. De ontwikkelingspotentie van ons brein en lichaam is daardoor naar de achtergrond verdwenen met als gevolg dat we als samenleving zwakker, zieker en ongelukkiger worden.


De schrikbarende exponentiële groei in:


- Kanker
- Burn-out & Depressies
- Auto-Immuunziekten
- Diabetes
- Hart- & Vaatziekten
- Onvruchtbaarheid
- Degeneratieve hersenaandoeningen
- Fysieke en mentale klachten kinderen/jeugd


Gelukkig hebben we de wereld aan deskundigen, experts en vooruitstrevende mensen met kennis en vaardigheden die andere mensen verder kunnen helpen in hun zoektocht naar betekenis, geluk en gezondheid. 


Wij zijn het verbindende platform tussen mensen die op zoek zijn naar meer betekenis, geluk en gezondheid én de gidsen, methodes of ideeën die ze naar de juiste weg kunnen begeleiden. 

Ontdek wat jij met jouw lichaam kan doen op een natuurlijke manier, zonder de afhankelijkheid van externe bedrijven, producten, mensen of systemen.

Zodra je de deur van mogelijkheden opent, hoef je je geen dag meer te vervelen.

Onze Missie

Mensen de mogelijkheden van hun lichaam laten zien op een natuurlijke, holistische manier, waardoor ze meer controle krijgen over hun gezondheid, geluk en betekenis. 


Ons ultieme doel is het reguliere onderwijs aanvullen met kennis, methodes en ideeën waarin de persoonlijke ontwikkeling centraal staat met de nadruk op optimale gezondheid, geluk en levenservaring.


Voor gezondere, gelukkiger en onafhankelijke generaties.


Wil jij meehelpen? Of heb je aanvullende ideeën? Dan nodigen we je graag uit contact met ons op te nemen.

Ons Verhaal

Ik was altijd al nieuwsgierig naar de potentie van het lichaam en geest. Hoe meer zelf onderzoek ik deed, hoe vaker ik dacht; 'wow, had ik dit maar eerder geweten en waarom heb ik dit niet op school geleerd?' Allerlei dingen die mijn lichaam, geest en leven beter, aangenamer en leuker maken.

Daarnaast gaf het me zoveel meer controle over de uitkomst van mijn leven. We zijn zo geneigd om te denken dat 'het nou eenmaal zo is', maar ten eerste weten we niet wat we niet weten en ten tweede blijkt dat wat 'wij' normaal en de waarheid vinden, heel vaak niet normaal of waar is. 

Alle kennis, ideeën en methodes die wij op dit platform delen waren er altijd al, maar wat in het reguliere onderwijs in de schaduw staat, daar willen wij  licht op schijnen. Zodat meer mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en een gezonder, gelukkiger en leuker leven kunnen hebben.

Wij claimen niet de wijsheid in pacht te hebben. Wij lezen, onderzoeken, testen en ervaren het eerst zelf. Deze ervaringen delen onze Guides in het Iki Lab. Absorbeer wat jij nodig hebt, laat gaan wat je niet kan gebruiken en ervaar hetzelf. Deel vervolgens jouw ervaringen met ons en anderen in onze Iki Community! 

De Iki Guides

Onze Programma's

EPIGENETICA

Genen passen zich aan zijn/haar omgeving aan. Alles wat jij doet, eet, ademt, denkt of drinkt heeft invloed op jouw gen expressie. Leer hoe je dit kunt optimaliseren.

weight loss blueprint ikihealth

AFVALLEN & ENERGIE

Leer hoe je je vetcellen optimaal kunt benutten voor ongekend veel energie en controle over je gewicht. Overgewicht is niks meer dan opgeslagen energie. Tijd om deze energie te benutten!

Jeanette

Job description

Wauw Jorn,

' jij bent een jongen met zo ontzettend veel kennis, en deze komt niet alleen uit boeken. Mooi om te zien hoe je veel dingen zelf test en uitprobeert, en deelt met een ieder die het wil horen. Je gaat niet over 1 nacht ijs, maar geniet eerst liever van meerdere ijsbaden. Voor mij ook een ontzettende inspirator. Jouw visie, jouw missie, jouw kennis en jouw kwetsbaarheid triggert mij in positieve zin. Verander de wereld begin bij jezelf jij bent een voorbeeld van walk like you talk. Het zet mij aan tot anders denken en anders doen. Bedankt kerel ga zo door.'

arrow_drop_up arrow_drop_down