arrow_drop_up arrow_drop_down
Jouw persoonlijke vuile genen (SNP's)
23 maart 2020 

Jouw persoonlijke vuile genen (SNP's)

Meer dan 100 mensen hebben me een bericht gestuurd over een module waarbij we gaan kijken of je persoonlijk ook ‘vuile’ genen hebt. Deze vuile genen worden ook wel SNP’s genoemd en zijn verantwoordelijk voor bijna al jouw symptomen en klachten. Natuurlijk zijn er vele factoren die daar invloed op hebben, maar als je al veel dingen goed doet en niet heel ongezond bent, dan kan dit het antwoord zijn op ongewenste klachten.


Ook al ben je voor de ‘dokters-standaard’ niet echt ziek. Bij ziek denken we al snel aan iets ergs. Dat je niet meer uit je bed kan komen of dat je een ernstige ziekte hebt. Maar ziekte betekent: ‘een schadelijke lichamelijke of psychische afwijking van een organisme. Een verstoring van homeostase.’ Misschien heb je wel medicatie aangeboden gekregen zoals pijnstillers, antidepressiva of andere pilletjes.

Deze krijg je vaak al zonder verdere aandacht voor de oorzaak van de symptomen. Misschien heb je wel allerlei dingen al geprobeerd; dieten, osteopaat, chiropractor of andere methoden. Het is nooit compleet zonder het opschonen van je persoonlijke ‘vuile’ genen.

Klachten als stijfheid, gewrichtspijn, maagzuur, acne, allergische reacties, angst, ADHD, suiker cravings, brainfog, koude handen of voeten, loopneus, verstoppingen, depressie, kort lontje, vermoeidheid, opgeblazen gevoel, scheten laten, migraine, insomnia, jeukende huid, humeur schommelingen, gewichtstoename, zweten… en de lijst is eindeloos.

Eerlijk is eerlijk, er valt mee te leven. En je gaat ook niet naar de dokter omdat je de hele dag af zit te rotten. Maar de meeste klachten/symptomen zijn nooit optimaal en beperken je potentieel.

Daarom gaan we in dit korte programma op zoek naar jouw vuile genen. Aan de hand van vragenlijsten kunnen we in kaart brengen waar het spaak loopt. Vervolgens kunnen we gericht bezig met het opschonen van deze genen. Het aanmelden hiervoor, zal waarschijnlijk over 2 weken mogelijk zijn.

 

Over de schrijver
Ik was altijd al nieuwsgierig naar de potentie van het lichaam en geest. Hoe meer zelf onderzoek ik deed, hoe vaker ik dacht; 'wow, had ik dit maar eerder geweten en waarom heb ik dit niet op school geleerd?' Allerlei dingen die mijn lichaam, geest en leven beter, aangenamer en leuker maken. Daarnaast gaf het me zoveel meer controle over de uitkomst van mijn leven. We zijn zo geneigd om te denken dat 'het nou eenmaal zo is', maar ten eerste weten we niet wat we niet weten en ten tweede blijkt dat wat 'wij' normaal en de waarheid vinden, heel vaak niet normaal of waar is. Alle kennis, ideeën en methodes die wij op dit platform delen waren er altijd al, maar wat in het reguliere onderwijs in de schaduw staat, daar willen wij licht op schijnen. Zodat meer mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en een gezonder, gelukkiger en leuker leven kunnen hebben. Ik blijf nieuwe dingen testen en hoop dat je er wat aan hebt!
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies!