arrow_drop_up arrow_drop_down
Iki Workout Challenge
23 maart 2020 

Iki Workout Challenge

Gister heel veel berichtjes gekregen over de Iki Challenge om zo fit mogelijk de zomer in te gaan. Afgelopen jaren schreef ik me altijd in voor een Ultra Trail Marathon waardoor ik voldoende motivatie had om fit te worden.

Ik moet eerlijk toegeven dat die motivatie wel altijd weg ebde, omdat ik dusdanig veel vertrouwen heb in het schema en de methode, maar ook omdat zo’n ultra trail toch sowieso een kut dag wordt. Hoe goed je ook traint, 100 kilometer door de bergen rennen, maakt je fysiek en mentaal volledig naar de tering.

Daarom leek het me een mooi moment om met een grote groep super fit te worden en elkaar te helpen of te motiveren.

Het is een methode die gericht is op zo weinig mogelijk tijd, met zoveel mogelijk resultaat. Het is gericht op vet verbranding, op ademhaling en een hartslag training.

Het is ook een schema dat gericht is op de verschillende categorieën van fitness, dus niet alleen cardio.

Ik heb deze methodes in de afgelopen 5 jaar zelf getest en nu we toch met z’n allen thuis zitten, kunnen we maar beter de tijd goed besteden. Daarom wil ik mijn kennis nu gratis met jullie delen.

De challenge duurt zo’n 100 dagen, dan begint ongeveer de zomervakantie. Alhoewel die misschien nu al is begonnen. Anyway, als je je aanmeldt via de link dan krijg je:

 Toegang tot het online platform, ook via de app.
 Wekelijkse trainingsschema.
 Uitleg en kennisdeling.
 Instructie video’s.
 Support van ons en de mede deelnemers.
 Toegang tot een gesloten groep om ervaringen en progressie te delen.

De deelnemer met de meeste progressie maakt ook nog kans op deelname aan het Epigenetica programma.

We kijken dan naar meeste progressie in VO2 max, vetpercentage verlaging of grootste verschil in progressie foto’s. (Een sporthorloge met hartslagmeter is wel om bepaalde trainingen te kunnen doen)

Meld je nu aan via de link in de bio en je krijgt zo spoedig mogelijk bericht!

https://mbikiguidesj.activehosted.com/f/3

Over de schrijver
Ik was altijd al nieuwsgierig naar de potentie van het lichaam en geest. Hoe meer zelf onderzoek ik deed, hoe vaker ik dacht; 'wow, had ik dit maar eerder geweten en waarom heb ik dit niet op school geleerd?' Allerlei dingen die mijn lichaam, geest en leven beter, aangenamer en leuker maken. Daarnaast gaf het me zoveel meer controle over de uitkomst van mijn leven. We zijn zo geneigd om te denken dat 'het nou eenmaal zo is', maar ten eerste weten we niet wat we niet weten en ten tweede blijkt dat wat 'wij' normaal en de waarheid vinden, heel vaak niet normaal of waar is. Alle kennis, ideeën en methodes die wij op dit platform delen waren er altijd al, maar wat in het reguliere onderwijs in de schaduw staat, daar willen wij licht op schijnen. Zodat meer mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en een gezonder, gelukkiger en leuker leven kunnen hebben. Ik blijf nieuwe dingen testen en hoop dat je er wat aan hebt!
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies!