arrow_drop_up arrow_drop_down

Epigenetica Transformatie Programma

Gebruik de universele wetten van Epigenetica en neem voor eens en altijd afscheid van overbodig vetreserve!

Meer Informatie
Aanmelden!

Stel je eens voor dat je...


 • Voor eens en altijd kan afrekenen met je overgewicht, zonder uithongering, calorieën tellen of vermoeidheid.
 • Bulkt van de energie waardoor je niet anders kan dan een actieve levensstijl aannemen.
 • Zonder wilskracht en pijn weer kunt sporten.
 • Van energie beroofde brein eindelijk genoeg energie krijgt voor een stabiel humeur, focus en productiviteit. Wat je rust geeft en minder emotionele stress.
 • Afvalt zonder cravings, honger, binge eten en uren in de sportschool.
 • Niet alleen lekkerder in je vel zit, maar ook de kans op lichamelijke beperkingen en chronische ziekten verkleind.
 • Er niet alleen jonger uit gaat zien, maar ook voelt. Dat je een nieuwe weg inslaat naar vitaal ouder worden.


Dit programma richt zich niet op een weegschaalnummer. Het gaat over het herstellen van je lichaams vermogen om energie te produceren. Het gaat over de energie die in een ruimte komt als jij binnen komt lopen, je glanzende huid, je mentale welzijn met een glimlach op je gezicht. 

Het gaat om een dieper begrip over hoe je lichaam werkt. Over wat jouw cellen en genen nodig hebben om jouw lichaam optimaal te laten functioneren.


Het EpiGenetica Transformatie Programma geeft je deze uitgebreide Blueprint.

Let's go, ik wil me aanmelden!

Reviews

Door de Epigenetica cursus van Jorn viel ik van de ene in de andere verbazing. Hoe wij allemaal denken SUPER gezond bezig te zijn, maar het helemaal bij het verkeerde eind hebben. Jorn heeft mij op een hele toegankelijke manier geleerd hoe ik wel veel energie, een mooie huid en een fit lichaam kan hebben. Je leert lessen die iedereen zou moeten leren vanuit school! Deze cursus voor je eigen gezondheid (en misschien van je kinderen) is dan ook iedere euro waard! Ik keek iedere dag weer uit naar welke module er de volgende dag open zou gaan. Jorn legt op een duidelijke manier uit en dit samen maakt deze cursus een echte aanrader! Ik vind je cursus echt een koopje voor de waarde die je krijgt trouwens! Prijs verhogen is zeker aanrader! 

Kimberly

Ik werk in het ziekenhuis en ik zie elke dag wat een levensstijl met de mens doet. Ik was daarom ook heel benieuwd naar Epigenetica. Ik volgde Jorn al een tijdje op Instagram en zijn verhalen spraken me heel erg aan. Ik ben nu bijna twee maanden verder en ik voel een wereld van verschil. Ik heb veel meer energie, ik heb een gavere huid en haar. Het programma zit echt boordevol kleine stapjes en probeer ze langzaam maar zeker toe te passen in mijn eigen levensstijl. Heel fijn dat het programma hier de vrijheid voor geeft. Ook voer ik de korte efficiënte trainingen uit en voel me elke dag sterker worden. Ik ben me aan het voorbereiden op de alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk en ik voel me, ondanks de korte trainingen, veel fitter en sterker worden. Ook geef ik alle tips door aan mijn zwangere zus, zij voelt zich ook veel beter ten opzichte van haar eerste zwangerschap. Al met al probeer ik iedereen te vertellen dat ze veel meer invloed op hun gezondheid hebben dan ze denken en ik kan het programma dan ook echt aanraden.

Marijke

Dit programma heeft me bewust gemaakt van mijn levensstijl en hoever het af zit van wat mijn genen verwachten. Deze eyeopeners zorgen voor nieuwe inzichten, kennis en overdenking, waardoor je anders gaat kijken naar je eigen gezondheid en die van de wereld om ons heen. Je krijgt in het programma handvatten en ruimte om uit te proberen en zelf opzoek te gaan naar jouw balans, gezondheid en geluk. Dat wat eigenlijk voor onze neus ligt, maar wat we simpel weg niet zien of bewust van zijn. Ik ben afgevallen, zit veel lekkerder in mijn vel, heb meer focus en een stabiel goed humeur.

Monique

WELKOM BIJ HET
EPIGENETICA TRANSFORMATIE PROGRAMMA (ETP)

Jouw Blueprint naar Onbeperkte Energie en Gezond Gewicht.

ETP is een 60 dagen stap voor stap programma dat jou gaat helpen met het herwinnen van je mentale en lichamelijke energie. Energie is de basis van gezondheid en helpt je op weg naar de beste versie van jezelf.

Overgewicht is voor veel mensen niet alleen een cosmetisch probleem, maar ook vaak een weg van veel frustratie, wanhoop en een scala aan chronische klachten.

Het algemeen advies om minder te eten en meer te bewegen suggereert dat het probleem wordt veroorzaakt door teveel eten en te weinig bewegen.

Maar wat deze mensen allemaal gemeen hebben is: het lichaam is zijn vermogen om vetcellen te gebruiken kwijt geraakt.

Het algemene advies is daarom nooit een duurzame oplossing. Sterker nog: in de meeste gevallen worden de problemen zelfs erger, komen er meer kilo's terug en is er een weg ingeslagen naar (pre) diabetes, depressie en chronische ziekte.

Dit geeft jou het gevoel dat het aan jou ligt, dat jouw lichaam helaas niet werkt, dat je lichaam langzaam uit elkaar valt, dat je pech hebt en je er maar bij neer moet leggen dat je nou eenmaal zo bent.

Overgewicht is niks meer dan opgeslagen energie. En de vetcellen staan in de startblokken om ingezet te worden, maar zolang je het vermogen om opgeslagen energie te gebruiken niet herstelt, zal je nooit optimale gezondheid en gewicht ervaren.


Je leert er alles over in het Epigenetica Transformatie Programma (ETP)

Herken jij je in...

 1. Maakt niet uit hoelang ik geslapen heb, het voelt alsof er een bus over me heen is gereden.
 2. Ik heb last van enorme humeur schommelingen en mensen kunnen dan maar beter uit mijn buurt blijven.
 3. Ik heb totaal geen motivatie om sporten langer vol te houden dan 2 weken. Bovendien vind ik er ook niks aan.
 4. Ik heb enorme cravings naar zoet of zout. Ik ga alle kastjes langs en ik ben zelfs in staat om er voor naar de supermarkt te fietsen.
 5. Ik heb last van enorme energie dipjes gedurende de dag. Ik kan altijd wel slapen en doe vaak middagdutjes.
 6. Het is me best vaak gelukt om af te vallen, maar het is eigenlijk altijd weer terug gekomen, soms zelfs met extra kilo's.
 7. Ik heb last van schuldgevoelens nadat ik weer een vreetbui heb gehad of een training heb overgeslagen.
 8. Het maakt me onzeker, zelfbewust en het beperkt mijn levensvrijheid. Ook kijk ik altijd met verbazing hoe het bij anderen gemakkelijk lijkt te gaan.
 9. Het zorgt voor negatieve gedachtes en emoties, waardoor ik me er bij neer probeer te legen en te accepteren.
 10. Ik heb tussendoortjes nodig om genoeg energie te hebben om door mijn werkdag te komen.


Als deze statements jou omschrijven... dan is het Epigenetica Transformatie Programma een perfecte match voor jou.


Let's go, ik wil me aanmelden!

"Het ETP verlegt je focus volledig van gewicht als nummer, naar het herwinnen van cellulaire energie. Een gezond gewicht is een automatisch gevolg."

HOE HET WERKT:

RESULTAAT

We gebruiken in dit programma de nieuwste kennis op het gebied van epigenetica. Het zijn bewezen processen voor resultaat. Na dit programma weet je meer dan de gemiddelde huisarts, diëtist of andere health professional.


UITGEBREID CURRICULUM

Wij geloven niet in magic pills en de loze tips en tricks voor gemakkelijke en snelle resultaten. Wij geloven in educatie en actie. Ons voornaamste doel is dat jij met de opgedane kennis de rest van je leven de controle over je gezondheid en gewicht krijgt.

SUPPORT EN ACCOUNTABILITY

In de huidige (mis) informatie tijdperk is het verkrijgen van kennis niet lastig, maar de meeste boeken belanden in de boekenkast. Wij zijn er om je te helpen en te begeleiden in het toepassen van kennis. Zonder oordeel en met veel liefde.
 

VOEDINGS ADVIES

We geloven niet in het klakkeloos volgen van voedingsschema's, maar het programma begeleid je stap voor stap bij het veranderen van je eetpatroon. Het zit boordevol adviezen en recepten. Niet alleen zal je kijk op voeding veranderen, maar ook je smaak en plezier. We kijken vooral naar wat je MOET eten ipv wat je niet mag eten.

BIBLIOTHEEK

We openen een aanvullende bibliotheek vol met aanvullende gezondheid hoofdstukken. Dit zal je verder helpen in het optimaliseren van je gezondheid en gewicht. Ook zal het bijdragen voor een lange termijn verandering. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. 


COMMUNITY SUPPORT

In onze online leeromgeving, ook bereikbaar via een app op je telefoon, stimuleren wij de interactie tussen deelnemers. Op deze manier kun je samen naar hetzelfde doel werken, elkaar leren kennen, helpen of aanmoedigen. Verandering is niet altijd gemakkelijk, maar mag best leuk zijn!

Sneakpreview van het Epigenetica Transformatie Programma:

Module - Mind

Genen worden in- en uitgeschakeld door onze gedachtes. Gedachtes en overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, ze beïnvloeden de activiteit op genetisch niveau. Het kan zelfs onze genetische code veranderen. Het is een van de grootste wetenschappelijke doorbraken van de afgelopen jaren. In deze module leren we hoe we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen, zodat we met onze mind de genen kunnen optimaliseren. 

Elke verandering begint in de mind. Of je gewenste resultaten boekt is afhankelijk van de kwaliteit van jouw gedachten. Wat je gelooft dicteert je gedachtes, je gedachtes bepalen je emoties, je emoties bepalen welke acties je wel of niet neemt, welke acties je wel of niet neemt bepalen het resultaat. Je resultaat versterkt vervolgens weer je oorspronkelijke geloof. In mijn ogen moet elk programma of dieet eerst bij de mind beginnen.

Module - Opheffen Blokkade

Je cellen gaan in protectiemodus zodra er gevaar op de loer ligt. Cellen kunnen niet gesloten (protectie) of open (groei) zijn op het zelfde moment. En omdat je cellen elke dag vernieuwd moeten worden voor een optimale gezondheid, wil je dat cellen zoveel mogelijk open staan voor groei, vernieuwing en herstel. Dit geldt ook voor een vetcel, in protectiemodus zal het lichaam niet zo snel vet los laten.

Het moderne leven zorgt er echter voor dat onze cellen grotendeels in protectiemodus staan, waardoor er geen groei plaats kan vinden. Voordat we verder kunnen met het ontketenen van onze opgeslagen energie, moeten we zorgen dat de cellen open staan voor groei. Hiervoor moeten we afscheid nemen van een paar (verrassende) elementen. Dit is een stap die de meeste professionals 'vergeten', omdat mensen 'snel en gemakkelijk' resultaat willen.

Module - Herstellen van Cellulaire Energie

Deze module staat in het teken van één van de het belangrijkste biochemische herstelprocessen van het lichaam. Het speelt een rol in ontgifting, celreparatie, gezond ouder worden, gewichtsverlies, balans in neurotransmitters, gezonde immuniteit, ziektepreventie, zenuwbescherming en heel veel meer... Een gezonde methylering en mitochondria is een synoniem voor gezondheid en energie.

Het onvermogen om cellulaire energie te gebruiken is altijd het begin van allerlei klachten, overgewicht en ziektes.  te methyleren is synoniem aan het optreden van symptomen en een sub-optimale gezondheid. Voor je gevoel kun je alles goed doen, maar nog steeds lasten hebben van bepaalde klachten zoals; acne, stijve gewrichten, vermoeidheid, angsten, agressie, depressie, brainfog, humeur schommelingen, koude handen, loopneus, cravings, insomnia, gewichtstoename, hoofdpijn of nog veel meer onverklaarbare klachten. Door te leren hoe je cellulaire energie kunt herwinnen, zullen tegelijkertijd veel klachten afnemen.

Module - Celtransdifferentiatie

Er wordt ons altijd gezegd dat vetcellen hardnekkig zijn en niet zo snel plaats maken. Vanuit de cel biologie is dit niet helemaal waar. Vetcellen staan juist in de startblokken om je te voorzien van energie, maar wacht op het juiste signaal. Veel diëten, bewerkte producten of adviezen geven juist een tegenstrijdig signaal. In deze module leer je hoe je het juiste signaal naar de cellen kunt geven.

Celtransdifferentiatie is een moeilijk woord voor: door het veranderen van een signaal kun je een stamcel een andere baan geven. Dus als je blijvend resultaat wilt, moet je de vetcel een andere baan geven zoals een spier-, pees-, bloedvat- of  botcel. Een vetcel kan namelijk zijn inhoud (vet) wel verliezen, maar als de cel geen reden heeft om 'weg' te gaan, dan zal het zich weer vullen met vet zodra er weer extra calorieën binnenkomen. Vandaar het welbekende JOJO-effect of 'ik hoef maar naar eten te kijken en het zit er al aan effect'.

Module - Balanseren van Neurotransmitters

Onze hersenen bepalen voor een groot deel ons gedrag, gewoontes en bijv. honger. Dopamine zorgt er bijvoorbeeld voor dat je achter iets aan gaat, wat je niet hebt, maar ook dat je er steeds meer van wilt. Omdat onze tolerantie voor dopamine heel hoog ligt door het eindeloos gebruik van social media, TV en fastfood, spelen fabrikanten steeds meer in op jouw neurotransmitters. Zij weten namelijk dat jij niet bepaalt, maar jouw neurotransmitters. Wilskracht houdt nooit stand. Als je op een verjaardag moet kiezen tussen komkommer of M&M's maakt je brein het je super moeilijk en gaan de meeste mensen voor de M&M's.

Daarnaast kan een gebrek of disbalans in neurotransmitters er juist voor zorgen dat je enorme cravings hebt naar zoet of zout. Serotonine is een neurotransmitter die ons helpt ontspannen, optimistisch te zijn en zelfvertrouwen geeft. Als je serotonine laag is leidt dit al snel naar een vlakke persoonlijkheid, weinig geloof in onszelf, depressieve gedachten en vermoeidheid. Het voelt alsof binge eten van suikerrijke producten het enige is wat werkt.

Serotonine wordt namelijk gemaakt van tryptophan, wat oa snel wordt opgenomen uit koolhydraten. Na een korte stijging van het welzijn, dondert het alweer snel inelkaar, waardoor je in een vicieuze cyclus bent belandt. Het balanseren van je neurotransmitters is dan ook een belangrijk onderdeel om lange termijn resultaten te behalen.

Module - Acceleratie Fase

Veel programma's en diëten starten volle bak met sporten en minder eten, maar dit kan problemen juist erger maken voor mensen die het vermogen om vetcellen te gebruiken zijn verloren. Dit programma is dan ook niet gefocust op een strak fitness regime in de begin weken. Pas als je merkt dat je energie aan het herstellen is, wil je juist in beweging komen.

In deze fase krijg je steeds meer energie, motivatie en voelt het goed om in beweging te komen. Je leert moderne biohacks om je lichaam naar eigen smaak te vormen, maar ook hoe je nog meer en sneller vet kan verliezen.Over mij

Je bent helemaal tot hier gekomen, maar nu vraag je je vast af wie ik ben.

Jaren geleden vroeg ik me af hoe het kon dat we de wereld aan informatie, specialisten en technologie hebben, maar we zieker, zwakker en minder vitaal oud worden.

Met deze vraag ben ik me gaan verdiepen in epigenetica en orthomoleculaire wetenschap, biohacking en sport&nutrition. Al snel kwam ik er achter dat je geen slachtoffer bent van je genen, maar dat je het vrijwel volledig in eigen hand hebt.

Mijn eerste programma richt zich voornamelijk op het optimaliseren van genen. Dit programma is het antwoord op mijn tweede vraag: 

Ondanks de wereld aan informatie, diëten en gurus, hebben de meeste mensen last van overgewicht. Overgewicht leidt op lange termijn altijd tot gezondheidsproblemen, maar toch lijkt het ons niet te lukken om op gezond gewicht te komen én te blijven.

De standaard aanpak: minder calorieën eten én meer sporten lijkt een simpele strategie, maar heeft in de meeste gevallen het probleem erger gemaakt. Kijk maar eens om je heen.

Waar de meeste professionals zich vooral richten op de 'hoeveelheid', vergeten ze de onderliggende oorzaak op te lossen. Waardoor mensen het JOJO-effect krijgen, ongemotiveerd worden, zich er bij neerleggen, altijd moe zijn, concentratie problemen hebben, altijd honger ervaren en zelfs depressief worden.

Ik ontdekte eigenlijk per toeval dat vrijwel iedereen met overgewicht en bijbehorende klachten iets gemeen hebben, namelijk: het lichaam is het vermogen om energie om te zetten kwijt geraakt. 

Gebrek aan energie heeft een enorme negatieve invloed op mijn leven gehad. Constante schommelingen in humeur, emoties, fysieke en mentale welzijn. Tijdens mijn experimenten met Ultra Marathons kwam ik er achter dat overgewicht niet het probleem is, maar het onvermogen om energie te produceren. 

Deze kennis wil ik graag met jou delen, zodat ook jij kan leven in onbeperkte energie en gezondheid!

JORN BOSMA

Ik doe mee! 

In de Praktijk

Nieuwe Modules

Elke maandag nieuwe modules bomvol informatie, tips en een stappenplan. Zo leer je niet alleen 'hoe' je een transformatie maakt, maar ook waarom. Voor een levenslang resultaat. Alles op je eigen tempo.

Persoonlijke Begeleiding

Elke dag een coach tot je beschikking voor het beantwoorden van al je vragen, voor het persoonlijk bijsturen of aanpassen naar jouw behoeftes of het verantwoordelijk houden naar jouw gewenste doel.

Privé Groep

Je krijgt toegang tot een besloten groep waar iedereen hetzelfde doel nastreeft: minder vet, meer energie en een betere gezondheid. Hier kun je vragen stellen, elkaar motiveren of ervaringen delen.
€ 599,-
Nu voor € 297,-

Epigenetica Transformatie Programma

Leer in 60 dagen hoe je jouw cellen kunt optimaliseren voor onbeperkte energie. Hoe je invloed kunt uitoefenen tot in de diepste kern van je cellen, waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Neem afscheid van je machteloze gevoel en neem de controle over je gezondheid en gewicht terug.


 • 8 weken met elke week nieuwe hoofdstukken.
 • Toegang tot een online leercommunity, nu ook op je mobiel.
 • Ontmoeten van mensen met het zelfde doel.
 • Elke dag is jouw Guide bereikbaar via mail of Whatsapp.
 • Eindelijk duidelijk antwoord over wat je moet eten.
 • Meer energie, focus en creativiteit.
 • Neem de controle over gekke klachten.
 • Leer symptomen te herkennen en hoe je ervan afkomt.
 • Neem afscheid van overtollige vetreserves. 
 • Word fit, vitaal en gelukkig oud. 
 • Maar +- 20 minuten per dag sporten voor een optimaal lichaam.

  Betaling ook in 2 termijnen mogelijk!

Ik heb jaren geleefd op vulling ipv voeding. Ik ben in de jaren zestig van vorige eeuw geboren en opgegroeid met wit brood, margarine, bokaal en blikvoer, snoep, chemicaliën, stadslucht. Toen stond je er nooit bij stil dat het zoveel invloed had. 
Ik heb ook vaak een dieet gevolgd. Al 25 j ben ik moe, heb ik stemmingswisselingen, kom ik gemakkelijk aan in gewicht. Regelmatig depressie en burn-out gehad. Bloedonderzoek gaf nooit een oorzaak.
Sinds ik het programma volg, gaat het veel beter. Ik heb meer energie dan enkele maanden geleden. Ik heb geen gewrichtspijntjes meer, meer weerstand tegen verkoudheden, 6 kg verloren vooral rond mijn taille en dit zonder afzien. 
Het is gemakkelijk om vol te houden omdat ik alles mag eten dat niet bewerkt is, ik doe vb vrij veel grasboter op mijn aardappelen en toch verlies ik gewicht.
Met deze kennis kan je je levenskwaliteit en gezondheid verbeteren.

L.C (60)

'Het programma bevat zoveel kennis en praktische oplossingen over hoe ik mezelf beter kan laten voelen. De schrijfstijl en praktische uitleg zorgde ervoor dat ik niet wilde stoppen met lezen.'

Jantsje

Leerzaam traject, waarbij je met je neus op de feiten gedrukt wordt. Sommige dingen waarvan je eigenlijk allang wist dat het niet goed voor ons (als mens) kon zijn, maar al veel te lang genegeerd hebt. Maar aan de andere kant zoveel nieuwe inzichten op het gebruik van voeding en cosmetica. Ik ben mijn overtollige kilo's eindelijk kwijt geraakt. Ik ben heel erg blij met het resultaat, maar voornamelijk blij dat ik nu lekker in mijn vel zit. Echt een aanrader!

Sandra

De inschrijving sluit over:

Maximaal aantal plekken: 20 Deelnemers

28-09-2020
Closes at 10:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE!

Wij geloven dusdanig in de kracht en potentie van epigenetica dat we je een 'niet goed geld terug -garantie' beloven, mocht je niet tevreden zijn of  wanneer het niet aan je verwachting voldoet. (Laat wel zo snel mogelijk van je horen, na week 3 is dit niet meer mogelijk)

Jorn
Ik kon me er maar niet bij neerleggen dat we in één van de welvarendste landen ter wereld wonen, maar niet in staat zijn om onszelf gezond te maken en te houden. Ik weet hoe het is om je machteloos te voelen, nadat je voor je gevoel alles geprobeerd hebt. Ik was dan ook vastberaden om een programma te ontwikkelen die de controle over onze eigen machine terug geeft. Een handleiding voor een optimaal functionerend lichaam en geest. Geen commerciële onzin met een dubbele agenda. Met dit programma gaan we tot in de diepste kern van jouw cellen waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Ik ben vastberaden je daar zo goed mogelijk bij te helpen! Veel plezier.    Jorn

Veel Gestelde Vragen

Voor wie is het programma?

Het programma is voor iedereen die meer energie wil en overgewicht wil kwijtraken. Het is geen medisch programma, raadpleeg daarom altijd je arts wanneer je medische problemen hebt en/of medicijnen slikt. Het programma is geschreven voor mensen die echt bereid zijn om dagelijks kleine stappen te zetten. Het is niet geschreven voor andere professionals, omdat we graag werken met mensen die er ook echt mee aan de slag gaan. Ook al valt er genoeg te leren, is het doel van dit programma om iemands gezondheid sterk te verbeteren. We vragen de deelnemers ook echt voor committent. Je moet echt bereid zijn om veranderingen aan te brengen. Het programma is dan ook voor alle mensen, ongeacht de leeftijd, afkomst of huidige gezondheid, die bereid zijn de controle en verantwoordelijkheid over hun gezondheid te nemen.

Hoeveel tijd kost het me?

Elke week komen er hoofdstukken vrij. Het lezen kost je vaak niet meer dan 20 minuten per dag. Het eindresultaat hangt uiteindelijk wel af hoeveel tijd je bereid bent in jezelf te steken. Net zoals met school, werk of sport, hoe meer tijd je in jezelf investeert, des te beter je wordt.

Elk hoofdstuk geeft je eigenlijk een keuze. Je leert over de consequenties, maar ook wat je kunt doen om het te optimaliseren. Deze oplossingen zijn vaak simpel en klein, maar moet waarschijnlijk wel een nieuwe gewoonte worden. Dit kost je elke dag ook een beetje tijd om bewust mee bezig te zijn.

Krijg ik een voeding/trainingsschema?

Het is belangrijk om dit programma niet te verwarren met een fitnessprogramma. Waar een fitnessprogramma zich vooral focust op de buitenkant, richten wij ons vooral op de binnenkant (met als gewenste buitenkant als resultaat). Een focus op alleen uiterlijk heeft vaak niet heel veel met gezondheid te maken.

Wij focussen echt op het optimaliseren van jouw gezondheid, zodat je op je 90e nog lekker met je kleinkinderen kunt spelen en kunt fietsen.

Wij geloven niet in een kant en klaar ‘one size fits all’ schema’s. Optimaliseren van jouw gezondheid is leren, experimenteren, voelen, falen en ervaren wat het beste bij jou past.

Ons doel is om jou handvatten en resultaten voor het leven te geven. Niet een 6 weekse ‘sixpack’ challenge, waar je na 6 weken af zien weer terug bij af bent.

Moet ik nog andere dingen aanschaffen?

Voor optimale resultaten hoef je geen externe dure apparaten, supplementen of detoxkuurtjes te kopen. Sterker nog, je hebt geen eens een sportschoolabonnement nodig. Je genen zijn gebaseerd op duizenden jaren van evolutie. De meeste ‘gezondheid oplossingen’ hebben een commerciële agenda en overbodig, maar dat zal tijdens het programma allemaal duidelijk worden.

Kan ik het op mijn eigen tempo volgen?

Ja, je kunt het programma volledig op eigen tempo volgen. Mocht je een drukke week hebben, dan kun je deze hoofdstukken ook in het weekend lezen of op een ander moment. Uit ervaring weten we wel dat hoe verder je gaat achterlopen, hoe vaker het uitloopt op afstel. Ook blijf je na de 8 weken toegang houden tot het programma.

Voor wie is het niet?

Voor mensen die de 'magic pil' verwachten. Ondanks dat veel oplossingen eenvoudig toe te passen zijn, vragen ze wel tijd en energie. 


Ook is dit programma niet geschikt voor andere gezondheidsprofessionals. Dit programma is informeel geschreven voor wie echt zijn gezondheid wil verbeteren. Daarom stoppen wij ook liever energie in mensen die er echt mee aan de slag gaan.

Wij maken gebruik van cookies!