arrow_drop_up arrow_drop_down

WIL JIJ OOK EINDELIJK CONTROLE
OVER JE EIGEN GEZONDHEID?

Ontdek dan nu hoe je jouw genen kunt optimaliseren en ervaar geluk, energie en vitaliteit!

Meer Informatie
Aanmelden!

Ik dacht altijd; 'Hoe is het toch mogelijk dat we in één van de meest welvarende landen ter wereld wonen, met méér kennis, technologie, specialisten en geld dan ooit, maar niet in staat zijn om onszelf gezond te maken én te houden'.

Ik had echt alles geprobeerd, maar nooit was de puzzel compleet. Ik bleef worstelen met gewicht, was vaak moe, had een slechte huid en had veel humeur schommelingen.

Na jarenlange studies kwam ik erachter dat mijn genen niet in steen geschreven staan, maar dat ik juist 100% controle heb over hoe mijn genen zich gedragen. De gangbare commerciële 'oplossingen' kijken puur naar de oppervlakte.

Met dit programma gaan we tot in de diepste kern van jouw cellen waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Zodra we dit optimaliseren, volgt de rest vanzelf!


Neem de touwtjes weer in handen!

Onze genen zijn geprogrammeerd om ons zo gezond en vitaal mogelijk door het leven te laten gaan. Zo’n beetje alles wat je eet, drinkt, denkt, ademt of juist wat je niet doet en eet heeft invloed op de genen. In dit programma leer je alles over wat jouw genen op dit moment in de weg zitten, maar vooral hoe je jouw genen kunt optimaliseren, waardoor ook jij kan genieten van optimale gezondheid. Na dit programma weet je precies:

 • Wat je wél en niet kan eten, maar vooral wat je moet eten voor optimale genen.
 • Hoe je moeiteloos je overbodige vetreserves kunt kwijtraken.
 • Hoe je je brein kunt optimaliseren voor meer focus, energie en creativiteit.
 • Hoe je weer heerlijk diep kunt slapen en energiek wakker kan worden.
 • Hoe je voor altijd van je cravings af komt en nooit meer honger hebt.
 • Hoe je fit en vitaal oud kan worden, zonder uren in de gym te hoeven spenderen.
 • Hoe je je (ongeboren) kinderen een vliegende start kan geven.


Let's go, ik wil me aanmelden!

Wat deelnemers zeggen:

Dit programma is een echte eye-opener geweest. Het heeft me alle handvatten gegeven om m'n gezondheid te verbeteren! Ik dacht zelf dat ik gezond bezig was, totdat ik een totaal andere kijk kreeg op voeding, slaap, beweging en de mind. Wat het precies doet en welke invloed het heeft op hoe ik me voel, vooral mijn hersenen, energie en uiterlijk. Ik slaap beter, ben afgevallen en kan me veel beter concentreren.

Damian

Ik werk in het ziekenhuis en ik zie elke dag wat een levensstijl met de mens doet. Ik was daarom ook heel benieuwd naar Epigenetica. Ik volgde Jorn al een tijdje op Instagram en zijn verhalen spraken me heel erg aan. Ik ben nu bijna twee maanden verder en ik voel een wereld van verschil. Ik heb veel meer energie, ik heb een gavere huid en haar. Het programma zit echt boordevol kleine stapjes en probeer ze langzaam maar zeker toe te passen in mijn eigen levensstijl. Heel fijn dat het programma hier de vrijheid voor geeft. Ook voer ik de korte efficiënte trainingen uit en voel me elke dag sterker worden. Ik ben me aan het voorbereiden op de alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk en ik voel me, ondanks de korte trainingen, veel fitter en sterker worden. Ook geef ik alle tips door aan mijn zwangere zus, zij voelt zich ook veel beter ten opzichte van haar eerste zwangerschap. Al met al probeer ik iedereen te vertellen dat ze veel meer invloed op hun gezondheid hebben dan ze denken en ik kan het programma dan ook echt aanraden.

Marijke

Dit programma heeft me bewust gemaakt van mijn levensstijl en hoever het af zit van wat mijn genen verwachten. Deze eyeopeners zorgen voor nieuwe inzichten, kennis en overdenking, waardoor je anders gaat kijken naar je eigen gezondheid en die van de wereld om ons heen. Je krijgt in het programma handvatten en ruimte om uit te proberen en zelf opzoek te gaan naar jouw balans, gezondheid en geluk. Dat wat eigenlijk voor onze neus ligt, maar wat we simpel weg niet zien of bewust van zijn. Ik ben afgevallen, zit veel lekkerder in mijn vel, heb meer focus en een stabiel goed humeur.

Monique

"Epigenetica onderzoekers tonen aan dat onze genen reageren op ons gedrag en dat zo’n beetje alles wat we doen, eten, denken, ademen of juist niet doen, direct of indirect invloed heeft op de genen en hoe ze presteren."

Wat betekent epigenetica?

Epi betekent 'boven' de genen. Waar ze eerst dachten dat je genen in steen geschreven staan, blijkt nu dat het een groeiend mechanisme is, die constant leert en zich aanpast. De belangrijkste ontdekking is, dat wij hier 100% controle over hebben. 

En dat is waar dit programma over gaat… het optimaliseren van bepalende omgevingsfactoren, zodat jij in ruil optimale gezondheid kan ervaren.

De meeste van ons hebben wel iets wat we zouden willen veranderen aan hoe we er uit zien of aan hoe we ons voelen of zelfs gezondheidsproblemen waar we van af willen.

Wat als deze wetenschap je de sleutels geeft naar deze mogelijkheid, om je lichaam te upgraden op genetisch niveau.

Dit programma is gewijd aan het beschrijven van wat je genen precies van je verwachten. Zodat we stap voor stap, molecuul voor molecuul je genetisch potentieel kunnen bereiken.

"Je gaat stap voor stap leren hoe je de controle over jouw optimale gezondheid (terug) kan krijgen."


Meer lezen..
Ik doe mee! 

Opbouw van het Epigenetica Programma:

Module 1 - Detoxificatie Fase

Je cellen gaan in protectiemodus zodra er gevaar op de loer ligt. Cellen kunnen niet gesloten (protectie) of open (groei) zijn op het zelfde moment. En omdat je cellen elke dag vernieuwd moeten worden voor een optimale gezondheid, wil je dat cellen zoveel mogelijk open staan voor groei, vernieuwing en herstel. Het moderne leven zorgt er echter voor dat onze cellen grotendeels in protectiemodus staan, waardoor er geen groei plaats kan vinden. Voordat we verder kunnen met het opbouwen van een optimale gezondheid, moeten we zorgen dat de cellen open staan voor groei. Hiervoor moeten we afscheid nemen van een paar (verrassende) elementen.  

Module 2 - Methylering Fase

Deze fase staat in het teken van het belangrijkste biochemische herstelproces van het lichaam. Het speelt een rol in ontgifting, celreparatie, gezond ouder worden, gewichtsverlies, balans in neurotransmitters, gezonde immuniteit, ziektepreventie, zenuwbescherming en heel veel meer... Een gezonde methylering is een synoniem voor gezondheid. Het onvermogen om te methyleren is synoniem aan het optreden van symptomen en een sub-optimale gezondheid.

Module 3 - Gen Optimalisatie Fase

Wanneer een type gen niet goed werkt, noemen ze dit ook wel een 'vuile' gen. Of je er nu mee geboren bent óf dat het door jouw leefstijl is gekomen maakt niet uit. Ze noemen dit een vuile gen, omdat je het gemakkelijk weer kunt schoonmaken. Voor je gevoel kun je alles goed doen, maar nog steeds lasten hebben van bepaalde klachten zoals; acne, stijve gewrichten, vermoeidheid, angsten, agressie, depressie, brainfog, humeur schommelingen, koude handen, loopneus, cravings, insomnia, gewichtstoename, hoofdpijn of nog veel meer onverklaarbare klachten. In deze fase kijken we welke genen jouw persoonlijk in de weg zitten.

Module 4 - Mind

Genen worden in- en uitgeschakeld door onze gedachtes. Gedachtes en overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, ze beïnvloeden de activiteit op genetisch niveau. Het kan zelfs onze genetische code veranderen. Het is een van de grootste wetenschappelijke doorbraken van de afgelopen jaren. In deze module leren we hoe we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen, zodat we met onze mind de genen kunnen optimaliseren. 

Module 5 - Groei Fase

Nadat we bovenstaande cruciale fases zijn doorlopen, kunnen we vooruit kijken. Deze module staat in het teken van het stimuleren van de groei modus, zodat we blijvende en lange termijn resultaten kunnen behalen. Meer energie, vitaler, optimaal gewicht en vrolijker is het doel. We behandelen vooral het onderwerp voeding. Voeding is veel meer dan een energie/calorie waarde, het bevat informatie voor de cel. Deze informatie geeft een boodschap en heeft vervolgens een gevolg. Daarmee kies je voor een positief of negatief gevolg. In dit hoofdstuk alles wat je kunt doen om celgroei te stimuleren.   

Module 6 - Bouwfase

Nu onze symptomen, klachten, overgewicht weg zijn én we meer energie hebben, kunnen we gaan bouwen. In deze module de 5 fitness categorieën. Bij fitness denken we vaak aan sportschool, maar fitness komt uit de populatie biologie. Fitness is het voortplantingssucces, of de geschiktheid om binnen een bepaalde omgeving de eigenschappen of genotype door te geven aan een volgende generatie. Oftewel fitness speelde een belangrijke rol in de evolutie. Wanneer een individu beter aangepast is aan een bepaald milieu, zal deze gemiddeld gezien meer nakomelingen succesvol kunnen grootbrengen. We concentreren op zoveel mogelijk resultaat in zo'n kort mogelijke tijd. Snel, effectief én resultaat in ongeveer 20 minuten per dag.

Krijg nu direct toegang tot ... !


Onze community en online leeromgeving. 

Een sociaal netwerk waar je veilig jouw persoonlijke groei verhalen, methodes of ideeën kunt delen. Waar je vriendschappen kunt maken met gelijkgestemden en waar je je kunt laten inspireren of begeleiden door onze Guides. Nu ook beschikbaar als App!


Alles in één app om jou te helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Aanmelden!


€ 799,-
Nu voor € 349,-

Epigenetica Programma

Leer in 100 dagen hoe je jouw genen kunt optimaliseren met Epigenetica. Hoe je invloed kunt uitoefenen tot in de diepste kern van je cellen, waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Neem afscheid van je machteloze gevoel en neem de controle over je gezondheid terug.
 • 14 weken met elke week nieuwe hoofdstukken.
 • Toegang tot een online leercommunity, nu ook op je mobiel.
 • Ontmoeten van mensen met het zelfde doel.
 • Elke dag is jouw Guide bereikbaar via mail of Whatsapp.
 • Eindelijk duidelijk antwoord over wat je moet eten.
 • Meer energie, focus en creativiteit.
 • Neem de controle over gekke klachten.
 • Leer symptomen te herkennen en hoe je ervan afkomt.
 • Neem afscheid van overtollige vetreserves. 
 • Word fit, vitaal en gelukkig oud. 
 • Maar +- 20 minuten per dag sporten voor een optimaal lichaam.

  Betaling ook in 3 termijnen mogelijk!

Ik slaap veel beter en word uitgerust wakker. Ook ben ik verlost van mijn brainfog en opgeblazen gevoel. Er waren wel onderdelen waar ik erg aan moest wennen, het was totaal anders dan ik gewend was, maar heel logisch eigenlijk. Het eten en koude water heeft me heel veel gebracht.

Steven

'Het programma bevat zoveel kennis en praktische oplossingen over hoe ik mezelf beter kan laten voelen. De schrijfstijl en praktische uitleg zorgde ervoor dat ik niet wilde stoppen met lezen.'

Jantsje

Leerzaam traject, waarbij je met je neus op de feiten gedrukt wordt. Sommige dingen waarvan je eigenlijk allang wist dat het niet goed voor ons (als mens) kon zijn, maar al veel te lang genegeerd hebt. Maar aan de andere kant zoveel nieuwe inzichten op het gebruik van voeding en cosmetica. Maak tijd vrij voor het programma epigenetica, want het is het zeker waard!

Sandra

De inschrijving sluit over:

Maximaal aantal plekken: 20 Deelnemers

03-05-2020
Closes at 14:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ik wil me aanmelden! 
Jorn
Ik kon me er maar niet bij neerleggen dat we in één van de welvarendste landen ter wereld wonen, maar niet in staat zijn om onszelf gezond te maken en te houden. Ik weet hoe het is om je machteloos te voelen, nadat je voor je gevoel alles geprobeerd hebt. Ik was dan ook vastberaden om een programma te ontwikkelen die de controle over onze eigen machine terug geeft. Een handleiding voor een optimaal functionerend lichaam en geest. Geen commerciële onzin met een dubbele agenda. Met dit programma gaan we tot in de diepste kern van jouw cellen waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Ik ben vastberaden je daar zo goed mogelijk bij te helpen! Veel plezier.    Jorn
Rene
Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door de potentie van het lichaam en de geest. Ik geloof pas iets als ik het zelf heb ervaren of getest. Epigenetica heeft me de laatste jaren zoveel mooie ervaringen gegeven. Waar Jorn bomvol zit met technische kennis, kijk ik vooral naar de praktijk. Hoe kun je naast je 'normale' drukke leven zoveel mogelijk elementen van het programma toepassen. Lezen is namelijk niet genoeg, je moet dingen doen, voelen, ervaren en toepassen. Dit is niet altijd even makkelijk met een gezin of drukke baan. Ik ga je hier zoveel mogelijk bij ondersteunen, zodat ook jij het beste uit je zelf kunt halen en mag ervaren hoe het is om energiek, fit, vitaal en gelukkig te zijn. Tot snel!    Rene
€ 799,-
Nu voor € 349,-

Epigenetica Programma

Leer in 100 dagen hoe je jouw genen kunt optimaliseren met Epigenetica. Hoe je invloed kunt uitoefenen tot in de diepste kern van je cellen, waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Neem afscheid van je machteloze gevoel en neem de controle over je gezondheid terug.
 • 14 weken met elke week nieuwe hoofdstukken.
 • Toegang tot een online leercommunity, nu ook op je mobiel.
 • Ontmoeten van mensen met het zelfde doel.
 • Elke dag is jouw Guide bereikbaar via mail of Whatsapp.
 • Eindelijk duidelijk antwoord over wat je moet eten.
 • Meer energie, focus en creativiteit.
 • Neem de controle over gekke klachten.
 • Leer symptomen te herkennen en hoe je ervan afkomt.
 • Neem afscheid van overtollige vetreserves. 
 • Word fit, vitaal en gelukkig oud. 
 • Maar +- 20 minuten per dag sporten voor een optimaal lichaam.

  Betaling ook in 3 termijnen mogelijk!

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE!

Wij geloven dusdanig in de kracht en potentie van epigenetica dat we je een 'niet goed geld terug -garantie' beloven, mocht je niet tevreden zijn of  wanneer het niet aan je verwachting voldoet. (Laat wel zo snel mogelijk van je horen, na week 3 is dit niet meer mogelijk)

Veel Gestelde Vragen

Voor wie is het programma?

Genen vergeten niet, dus je bent nooit te oud om je genen te optimaliseren. Het programma is geschreven voor mensen die echt bereid zijn om dagelijks kleine stappen te zetten. Het is niet geschreven voor andere professionals. Ook al valt er genoeg te leren, is het doel van dit programma om iemands gezondheid sterk te verbeteren. We vragen de deelnemers ook echt voor committent. Je moet echt bereid zijn om veranderingen aan te brengen. Het programma is dan ook voor alle mensen, ongeacht de leeftijd, afkomst of huidige gezondheid, die bereid zijn de controle en verantwoordelijkheid over hun gezondheid te nemen.

Hoeveel tijd kost het me?

Elke werkdag komt er een hoofdstuk vrij. Het lezen kost je vaak niet meer dan 20 minuten per dag. Het eindresultaat hangt uiteindelijk wel af hoeveel tijd je bereid bent in jezelf te steken. Net zoals met school, werk of sport, hoe meer tijd je in jezelf investeert, des te beter je wordt.

Elk hoofdstuk geeft je eigenlijk een keuze. Je leert over de consequenties, maar ook wat je kunt doen om het te optimaliseren. Deze oplossingen zijn vaak simpel en klein, maar moet waarschijnlijk wel een nieuwe gewoonte worden. Dit kost je elke dag ook een beetje tijd om bewust mee bezig te zijn.

Krijg ik een voeding/trainingsschema?

Het is belangrijk om dit programma niet te verwarren met een fitnessprogramma. Waar een afval of fitnessprogramma zich vooral focust op verliezen van vet of het kweken van spieren. Dit is een doel op zich en heeft vaak niet heel veel met gezondheid te maken.

Wij focussen echt op het optimaliseren van jouw gezondheid, zodat je op je 90e nog lekker met je kleinkinderen kunt spelen en kunt fietsen.

Wij geloven niet in een kant en klaar ‘one size fits all’ schema’s. Optimaliseren van jouw gezondheid is leren, experimenteren, voelen, falen en ervaren wat het beste bij jou past.

Ons doel is om jou handvatten en resultaten voor het leven te geven. Niet een 6 weekse ‘sixpack’ challenge, waar je na 6 weken af zien weer terug bij af bent.

Moet ik nog andere dingen aanschaffen?

Voor optimale resultaten hoef je geen externe dure apparaten, supplementen of detoxkuurtjes te kopen. Sterker nog, je hebt geen eens een sportschoolabonnement nodig. Je genen zijn gebaseerd op duizenden jaren van evolutie. De meeste ‘gezondheid oplossingen’ hebben een commerciële agenda en overbodig, maar dat zal tijdens het programma allemaal duidelijk worden.

Kan ik het op mijn eigen tempo volgen?

Elke werkdag komt er een hoofdstuk vrij. Mocht je een drukke week hebben, dan kun je deze hoofdstukken ook in het weekend lezen of op een ander moment. Uit ervaring weten we wel dat hoe verder je gaat achterlopen, hoe vaker het uitloopt op afstel. Het programma is echt opgebouwd in kleine stapjes, waarin we streven naar 1% optimalisatie per dag. Dan hebben we na 100 dagen 100% optimalisatie gerealiseerd.

Voor wie is het niet?

Voor mensen die de 'magic pil' verwachten. Ondanks dat veel oplossingen eenvoudig toe te passen zijn, vragen ze wel tijd en energie. 


Ook is dit programma niet geschikt voor andere gezondheidsprofessionals. Dit programma is informeel geschreven voor wie echt zijn gezondheid wil verbeteren. Daarom stoppen wij ook liever energie in mensen die er echt baat bij hebben.

Wij maken gebruik van cookies!