arrow_drop_up arrow_drop_down
Belang van gebalanceerde neurotransmitters
23 maart 2020 

Belang van gebalanceerde neurotransmitters

DAG 72. Bijna op drie kwart van de 100 dagen en kreeg de vraag of ik me dan elke dag superduper awesome voel. Awesome wel, superduper niet perse elke dag. Het is normaal dat je golven hebt van ‘highs’ en ‘lows’.

Het gaat er bij mij en het programma om, dat je weet waar de lows door komen en wat je kunt doen om het een ‘high’ te maken, zodat je langer de highs hebt en minder de lows.

Dat je weet waardoor je een kop vol puisten krijgt, waarom je zo snel geirriteerd bent. Waarom je altijd een migraine, loopneus, bloedneus of droge lippen krijgt.

Dat je weet waarom je vet opslaat of moeite hebt om vet te verbranden. Waarom je moeite hebt met ontspannen of angstig bent. Dat je weet wat je slaap negatief beinvloedt. Dat je gewoon weet hoe je alle irritante/negatieve dingen van jezelf kunt verbeteren.

Ik weet dat mijn stress neurotransmitters niet echt lekker in balans zijn, waardoor ik last heb van schommelingen. Nu weet ik wat ik daar aan kan doen en zijn het veel meer highs dan lows 🤙.

Naja goed, deze lijsten kun eindeloos maken. Symptomen kun je best lang mee leven. Het is niet perse leuk, maar het ding is: het heeft een reden en als je er maar lang genoeg mee wacht komt de dag dat er nieuws komt waar minder goed mee te leven is.

Let’s get high 😍

Over de schrijver
Ik was altijd al nieuwsgierig naar de potentie van het lichaam en geest. Hoe meer zelf onderzoek ik deed, hoe vaker ik dacht; 'wow, had ik dit maar eerder geweten en waarom heb ik dit niet op school geleerd?' Allerlei dingen die mijn lichaam, geest en leven beter, aangenamer en leuker maken. Daarnaast gaf het me zoveel meer controle over de uitkomst van mijn leven. We zijn zo geneigd om te denken dat 'het nou eenmaal zo is', maar ten eerste weten we niet wat we niet weten en ten tweede blijkt dat wat 'wij' normaal en de waarheid vinden, heel vaak niet normaal of waar is. Alle kennis, ideeën en methodes die wij op dit platform delen waren er altijd al, maar wat in het reguliere onderwijs in de schaduw staat, daar willen wij licht op schijnen. Zodat meer mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en een gezonder, gelukkiger en leuker leven kunnen hebben. Ik blijf nieuwe dingen testen en hoop dat je er wat aan hebt!
Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies!